Gør en forskel for folk og bliv certificeret personlig træner

december 16, 2021

Dette indlæg er sponsoreret. 

Bruger du en masse tid på sport og bevægelse? Elsker du samtidigt at gøre en forskel for andre, og hjælpe folk med at nå deres mål? Så vil en personlig træner uddannelse med stor sandsynlighed være et match for dig. Gennem de seneste år er der kommet fokus på menneskers sundhed og kostvaner, og det kan være utroligt svært at ændre på usunde vaner. Så hvorfor ikke hjælpe folk med at blive den bedste version af dem selv gennem en uddannelse til personlig træner?

Selve uddannelsen

Personlig træner uddannelsen er en attraktiv uddannelse, der udbydes flere forskellige steder i Danmark. Du får en enestående mulighed for at arbejde med din helt store passion, hvor du i den forbindelse, hjælper dine klienter i mål. Selve uddannelsen er fordelt over to niveauer. Det første niveau kaldes Fitnessinstruktør level 3 EREPS, og denne kræver ingen relevant uddannelse i forvejen. Her får du indblik i, hvordan du hjælper folk i mål med træning og kost. Her er du garanteret, at du bliver godt klædt på i din videre rejse som personlig træner. Dernæst får du mulighed for at uddanne dig som Personlig Træner level 4 EREPS, som er en overbygning til den tidligere uddannelse. Denne uddannelse er relevant for dig som har en tidligere relevant uddannelse, eller til dig som ønsker at videreuddanne dig inden for vaneændring, motivation og 1-1 træninger. 

Vær med til at gøre en forskel 

Det kan være svært at arbejde med ny kost og livsstil, og dette kan også påvirke et menneske følelsesmæssigt.  Som personlig træner får du de rette værktøjer, så du kan hjælpe dine klienter gennem deres nye livsstilsændring. Du lærer at tilpasse kost og træning til den enkelte, og du fungerer dermed som en støtte i svære tider. Det kan lyde som en udfordring i sig selv, med et personlig træner certifikat bliver du godt rustet til at hjælpe folk i retning mod en ny og sundere livsstil. 

Gode jobmuligheder som personlig træner

Flere og flere mennesker ønsker at prioritere deres sundhed, og derfor stiger efterspørgslen på personlige trænere også. Derfor er der gode jobmuligheder med mulighed for at du også kan være din egen chef. Hverdagen kan være alsidig, hvor du nogle dage træner klienter, andre dage forbereder du måske nye træningsprogrammer eller noget helt tredje. Du kan vælge at arbejde fysisk eller online med dine klienter, det er helt op til dig.