Kombiner uddannelsen til personlig træner med uddannelsen til massør

november 30, 2021

Annonce

Overvejer du at uddanne dig til noget, der har med sundhed og kroppens fysiologi at gøre? I så fald kan det være, at en personlig træner uddannelse kan være den rette hylde for dig. Denne kan med fordel kombineres med en uddannelse til massør, som sammen vil danne en god kombination i forhold til at arbejde med menneskers fysiske form og helbred. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvad de to uddannelser har at byde på, og hvorfor der er smart at kombinere dem.

Stigende behov for personlige trænere

Der er heldigvis kommet rigtig meget fokus på menneskers generelle sundhed. Det gælder både vores kostvaner og vores krops fysiske tilstand. Derfor er der også kommet et stigende behov for personlige trænere, der kan hjælpe de mange danskere på vejen til en sundere livsstil. 

Lær at sætte træningsprogrammer sammen, der er tilpasset den enkelte

Som personlig træner skal du både lære pædagogik, noget om kroppens fysiologi samt træningsteknikker, træningsmetoder og træningsmaskiner. Du lærer at strikke et træningsprogram sammen, som er tilpasset den enkelte klient, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov. 

Der er ofte meget store følelser med ind over, når folk beslutter sig for at lægge livsstilen om og gå i gang med at træne. Nogle gange ligger der livskriser til grund for, at nogen har levet en meget usund livsstil. På uddannelsen lærer du at være pædagogisk, støtte klienterne og motivere dem til at være vedholdende, når det bliver svært og hårdt at holde fast i træningen.

Sådan forløber uddannelsen til personlig træner

Uddannelsen foregår både online og som fysisk undervisning i et klasselokale eller et træningscenter. Den varer 8-21 uger, alt efter hvordan du vælger at strikke din uddannelse sammen. Det er derfor en meget fleksibel uddannelse, som du kan tilrettelægge til dine andre aktiviteter. 

Tilføj massør uddannelsen

Nogle klienter døjer med spændinger og ømme muskler, som kan være en hindring fore deres træning. Ved at kombinere din personlig træner uddannelse med en uddannelse som massør, vil du være i stand til at hjælpe dine klienter af med disse gener, så de kan komme i gang med deres træning. Der kan naturligvis også være klienter, der udelukkende ønsker massage, og som ikke har interesse i træning. Ved at have begge uddannelser åbner du dine muligheder for at arbejde med mange forskellige mennesker og kombinerer dine faglige evner på tværs af uddannelserne.