Bliv helt klar til Super Bowl 2022

januar 18, 2022

Dette indhold er sponsoreret

Et af årets helt store sportsbegivenheder er lige rundt om hjørnet. Super Bowl 2022. Men Super Bowl er så meget mere end blot en sportsbegivenhed. Den tiltrækker sig opmærksomhed fra hele medieverdenen, og bliver vist i hele verdenen. Et eksempel på dette er det årlige halftime show, som hvert år tiltrækker sig enorm opmærksomhed, og i år er det Snoop Dog, Dr. Dre og Eminem, som står bag. Men hvordan bliver du klar til den helt perfekte Super Bowl aften med gutterne? Vi har undersøgt det, og vi kommer her med vore bud.

Noget på spil

Amerikansk fodbold er måske ikke den mest udbredte sport herhjemme. Måske er det faktisk den eneste kamp, som du ser i løbet af et helt år? Hvordan kan man så gøre det sportslige del mere interessant, så det ikke kun er hyggen som er i højsædet? Det kan SpilXperten.dk hjælpe dig med. De har nemlig fået Claus Elming, som er stor NFL fan og tidligere spiller, til at komme med hans bedste spiltips på Super Bowl 2022. Ved at læse dem kan du måske lære mere om sporten? Og du kan måske også tjene en ekstra skilling på kampen? I hvert fald er det sjovere at se kampen, hvis du har noget på spil, hvis kampen går på den ene eller anden måde. Da Super Bowl bliver spillet sent, kan de også hjælpe dig med, at du måske lidt nemmere kan holde dig vågen.

All in på USA

Super Bowl er som bekendt finalen i Amerikansk fodbold. Det kalder altså på en rigtig amerikaner aften. Vi snakker barbecue, Budweiser og stars and stripes på væggen. Gå all in på temaet. Bed gerne dine kammerater om at komme udklædt med cowboyhat til spisetid, og så har du styr på grillen. Vi snakker bøffer, spareribs og pølser. Hvis man ikke må gå amok i kødet denne aften, så ved vi ikke hvornår man må.  Når I har spist, har i massere af tid til at hygge jer, inden at kampen begynder. Kampen begynder nemlig først 00:30 grundet tidsforskellen. Her kan I oplagt se analyserne af kampen på TV, for at I på den måde kan bliver klogere på sporten. Alternativt kan I spille NFL på Playstation, hvis I har det til rådighed. På den måde kan I få en god intern konkurrence op og køre. Hvem er egentligt selv den bedste i vennegruppen til Amerikansk fodbold?