4 uddannelser, hvor du slipper for stillesiddende arbejde

juni 30, 2021

Dette indhold er sponsoreret. Måske du er i gang med at finde ud af, hvad du gerne vil bruge de næste mange år på, når du skal på arbejdsmarkedet. For mange danskere er tanken om et stillesiddende arbejde en frustration og en frygt, som de gerne vil undgå. Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilken uddannelse der kan være den helt rigtige for dig.

I denne artikel giver vi dig fire bud på en uddannelse, hvor du slipper for stillesiddende arbejde foran computeren. I stedet får du lov til at holde dig selv i gang med et arbejde, der kræver fysik og bevægelse.

Spring og sving som fitnessinstruktør

Hvis du ikke er til de helt lange uddannelser, har vi et godt bud på en aktiv uddannelse, som du kan nyde godt af: Bliv fitnessinstruktør. Vælger du at blive fitnessinstruktør, kan du på én og samme tid få fuld fornøjelse, bevægelse og løn.

At blive fitnessinstruktør kræver selvfølgelig, at du har lyst til et aktivt job. Her får du muligheden for at specialisere dig inden for mange forskellige områder, så du kan varetage en række forskellige hold i eksempelvis et fitnesscenter. Vil du have mere faglig viden om kost, kan du supplere med en uddannelse som personlig træner. Den giver dig også mulighed for at coache personer i personlig træning.

Hjælp folk med smerter

Hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel ved behandling af rygsmerter, dårlige knæ eller noget helt tredje, kan det være oplagt for dig at blive fysioterapeut. Her får du et job, hvor du typisk er i bevægelse og arbejder i mange stående positioner.

Du kan læse til fysioterapeut flere forskellige steder i landet, og bygger uddannelsen på praktiske undervisningstimer samt teori.

Bliv politibetjent

Hvis du gerne vil presse dig selv fysisk og samtidig gøre en stor forskel for samfundet, er politibetjent-jobbet lige noget for dig. Her får du en spændende uddannelse, et godt fællesskab og mulighed for at få et job i den by, du bor i.

At være politibetjent kræver selvfølgelig, at du er klar på uforudsete opgaver og hverdage, der aldrig ligner hinanden. Til gengæld får du lov til at passe på alle danskerne og være med, når tingene sker.

Vælg et job som pædagog

Ringer der en klokke, når vi siger børn og god trivsel? Så kan det være, at du passer perfekt i rollen som pædagog. Her får du et alsidigt job med masser af smil og sjov, og du får mulighed for at være aktiv sammen med børnene. Der er samtidig mulighed for også at finde ro i løbet af dagen, og her får du en dynamisk hverdag med plads til det hele.