Dette merchandise skal du købe til sommerens EM i fodbold

januar 26, 2021

Dette indhold er sponsoreret.
Vi er nu et godt stykke inde i 2021, og det betyder, at der nu kun er knap fem måneder til, at EM i fodbold begynder. Vi har allerede ventet længe nok, da turneringen blev aflyst i 2020 og rykket et år frem på grund af covid-19. Nu er vi så der, hvor EM nærmer sig, og hvis du er tosset med fodbold og det danske landshold, så kan du så småt godt begynde de indledende forberedelser. Da EM fylder 60 år, bliver turneringen i år afholdt på en særlig måde, da kampene skal afvikles i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Her har Danmark været så heldige at blive valgt, og det betyder altså, at København bliver værter for en række EM-kampe. Danmark skal også spille nogle af deres kampe i København, og derfor er der næsten garanti for, at byen bliver fyldt til randen med fodboldglade fans, der forenes i gader og stræder for at heppe på de danske spillere. Det kræver naturligvis den rette mængde accessories, så du kan repræsentere Danmark i de rød-hvide farver. Herunder giver vi dig inspiration til merchandise, du med fordel kan købe til sommerens EM i fodbold.

Tøj

Hvis der er noget, fodbold kan, så er det at forene mennesker. Der bliver skabt en helt særlig nationalitetsfølelse, når Danmark spiller en fodboldslutrunde, og når det er tilfældet, skal der naturligvis rød-hvide farver på kroppen, så man ikke er i tvivl om, at Danmark spiller fodbold. Når du skal repræsentere det danske landshold, skal du først og fremmest anskaffe dig en dansk landsholdstrøje, så du kan vise, at du er en vaskeægte fan. Hvis du vil gå all in, kan du også købe et halstørklæde og strømper, så du er klædt i rød og hvid fra top til tå.

Hatte

Hvis du bare ikke kan få nok af at klæde dig i de rød-hvide farver, så kan vi anbefale dig at købe den legendariske klaphat, så du virkelig kan fuldende det perfekte fodboldlook. En klaphat er en sjov accessorie, der kan være med til at skabe en god stemning, hvad enten det er inde på stadion, eller du ifører dig den på gader og stræder. Hvis du ikke er så meget til klaphatte, kan du også købe en kasket eller en bøllehat i de danske farver.

Larm og stemning

Når der er landsholdskamp, skal der naturligvis skabes den helt rette stemning, og det kan du gøre med en masse merchandise, der blandt andet kan skabe noget larm, der oser af fest. Du kan både købe tudehorn, fløjter og konfettirør, så du kan skabe den helt rette stemning, når der skal skråles med på diverse fodboldsange.